måndag 7 december 2009

Back on track

När Nino bestämde sig för att bajsa ner svärföräldrarnas lägenhet tyckte vi att det var dags för Nino att komma hem igen, så i lördags hämtade vi honom och mötet mellan Nino och Ville blev lugnt och Nino var en aning reserverad (mycket pga ont i magen och öroninflamation - stackarn). Ville blev glad, men dom skötte sig superbra. I går morse var allt som vanligt igen, när Nino och Johan sov var jag uppe och drack kaffe och Ville hittade på bus. Här ser ni att han fått tag på något som han verkligen inte ska tugga på, tittar ni riktigt noga så ser ni att han även har färg i luggen - busen!


Som sagt så har Nino öroninflamation och ikväll ska vi till veterinären för att få det fixat, stackarn! Anledningen till att jag är uppe före tuppen är att jag och Ville ska åka till djursjukhuset för att ta bort stygnen för sista gången. Det finns inte ord för hur mycket förakt jag var för hans strut/krage. Ljudet av den när han släpar den i marken, när han springer in i benen på en eller när han får för sig att pussas och det bara bli en stor krock! SNART ÄR DET ÖVER!

Monica eller annan hundexpert: Är det bara vi som har en galen hund? Är det någon speciell ålder dom är i nu? Shit, från att faktiskt ha varit relativt lugn till detta. Han biter i allt, listan är lång på saker han förstört. Haha, vi upptäckte att han bitit i väggen?! Okej..? Det finns inget stopp för honom. Kolla på videon ovan, är detta brist på respekt eller? Haha

Inga kommentarer: