lördag 25 juli 2009

Villes första timmar

Utforskar storebror Ninos säng


Bilfärden hem gick helt okej, lite oroligheter från början men sedan slocknade han som en stock. Jag hade köpt ett för litet halsband upptäckte vi när vi kom fram och vi skulle gå första kisserundan, vilken tur att moster Linnéa hade köpt ett kalashalsband som passade alldeles utmärkt. Ville ville (haha!) absolut inte gå i något koppel, och speciellt inte när det regnade. Vi gjorde misstaget med Nino när han var liten att han blev rumsren utan koppel och när kopplet skulle på så vägrade han, så denna gången skulle vi inte ge oss (trodde vi). Regnet öste ner och Nino ville in och sova och Ville ville ingenting. Vi gick in för att ge båda hundarna mat.. Oj vad dom åt. Ut igen med bara Ville, utan koppel och halsband (som han verkligen avskydde) efter många om och men så kissade han. Vad stolt man kan bli..
Hundarna somnade direkt efter mat och kiss. Klockan 7 imorse vaknade jag av att Ville låg och tuggade sönder min bok som låg på golvet, jag gick och letade efter kiss men hittade ingenting, ut snabbare än snabbast och så fort vi kom ut så var det kiss. Vad duktig han är!!
Nino har inte rikigt förstått att Ville är här för att stanna, han ignorerar honom och är inte alls sugen på att leka. Ville är nyfiken men har respekt för sin storebror, så de håller avstånd från varandra.
Godis i väskan


Liten och stor

1 kommentar:

Moster sa...

fina skålar! ;P