onsdag 23 september 2009

Tummen upp

Ville fick sova hos oss hela natten och jag kan ju bara säga som så att han har tagit exakt hela sängen. Men det var attans mysigt. Det som är så bra med det är att man slipper en gigantisk morgon-kiss-pöl på vardagsrumsgolvet. Tummen upp!


Vissa saker bara sker så där, vi satt i soffan igår, hundarna låg och sov, så tänkte jag, gud vad längesedan Ville hade ett sånt där riktigt utbrott på kvällen. Så satt vi och tänkte, amää, gud vad längesen Ville hade ett utbrott överhuvudtaget. Det känns som dom är mer bekväma med varandra nu så dom kan umgås vanligt och inte leka hela tiden. Det är mer utspritt på dagen, när vi är ute så leker dom av sig en del. Tummen upp!


Något som vi faktiskt anstänger oss med är att Ville ska sitta när matskålen åker fram och vänta fint tills vi säger varsågod. Detta fungerar superbra. Vi är inte så bra på att träna honom men just sånna här saker sker ju hela tiden i vardagen så det har man alltid tid med. Det är likadant om man är ute, så brukar vi ha med oss godis och träna på inkallning. Ville är verkligen skiträdd för andra hundar så detta är inget problem då han gömmer sig bakom oss hela tiden. Jag förstår inte varför han är så rädd. Han har ju Nino som han delar kudde med, men så fort det kommer andra hundar i närheten (eller skällande på avstånd) så blir han verkligen jätterädd. När vi var ute i helgen så träffade han 2 hundar, Nino sprang fram direkt och hälsade, och det ryckte i Villes ben för han ville så gärna springa fram, men vågade halvvägs, sen sprang han tillbaks till oss.. Vad kan detta bero på?


Oj vad jag babblart. Snart Eslöv!

Inga kommentarer: