fredag 21 augusti 2009

100%




Idag har Ville inte kissat inne en enda gång och springandet är inte lika hysteriskt som innan, vi är ute varannan timme ungefär och det går jättebra. Han sover allt mindre och är riktigt busig ibland.
Igår åkte vi till Lomma för att bada, vi skulle köpa solstolar så vi kunde sitta mitt ute på revlarna med alla stolar i hela Malmö var slut - typiskt. När vi väl kommer till Lomma så är det såklart fullständig storm men fortfarande varmt. Det var en bit ut till reveln och Ville gnydde för han blev trött av att simma och springa i vattnet. När vi kom ut möttes vi av en grusplätt som var nerskiten av miljontals gäss. Nino var på humör och fick igång Ville och dom lekte jättefint. Vi hittade en liten liten strandrensa i land och travade tillbaks för att få lite lugn och ro efter hundarna sprungit av sig ett tag. Vi la oss ner och skulle äntligen njuta av solen, men ICKE. Både Nino och Ville skulle helst dela handduk med oss och jag som absolut hatar sand blev hysterisk. Nästa stopp blev gräsmattan, ett säkert kort. Där hade vi det faktiskt väldigt mysigt, enda nackdelen var att det var gassande sol och Ville försökte leta skugga, detta förgäves. Vattnet tog också slut (Ville fortsätter välta vattenskålen!) så vi bestämde oss för att åka hem igen. Vem har sagt att det ska vara lätt att vara på stranden med 2 hundar. PHEW!
Vi kom hem och hundarna fick mat och deckade på 2 röda. Johan stack iväg en sväng och sedan bestämde vi oss för att åka på bärnstensjack. Tror ni att vi lyckades? Gissa 2 ggr..
Vi kom till Skanör, vandrade till hundstranden (Vellingekommun har varit generösa och gett hundarna hela 100 m på 75890689569 m strand. Tackar! Nudisterna har t.o.m större.. ), släppte hundarna (tror dock inte att man får det) och började leta bärnsten, vinden låg helt fel så vi hittade inte en enda och det blåste helt galet mycket så detta var ingen vidare utflykt.

Hundarna var iallafall ordentligt rastade och somnade så fort vi kom hem. Skönt!
Fast att det inte var speciellt lyckade utflykter så var vi alla tillsammans och hundarna lekte verkligen jätte bra!

Inga kommentarer: