måndag 3 augusti 2009

Don't mess with papa

Rumsrenheten börjar bli svårare eftersom Ville är vaken mer och går och småskvätter lite då och då. Man är ute 25 ggr om dagen och tycker att han borde nöja sig med att kissa då.
Johan och Ville hade en liten fajt innan och det slutade med att Ville fick sitta inne på toaletten och gnälla ett tag. Bitandet börjar gå mig på nerverna och jag blir totalt galen. När han bits så både morrar och skäller han. AJAJAJAJ! Det är jobbigt eftersom vi har så många barn i familjen och hans tänder gör förbaskat ont. Inte konstigt att vissa är lite rädda för honom :) När han ger sig på Nino så får han en utskällning och slutar genast, tyvärr är Nino lite för snäll och säger sällan till. Däremot gick han emellan Ville och Johan en gång. High Five!
Usch, nu känns det som en massa gnäll bara. Så är det inte. Det är jätteroligt att ha en hund till, mycket jobb, men riktigt kul. Det är kul att se Nino leka med Ville, dom börjar bli kompisar nu. Man har inte lika dåligt samvete när man ska lämna Nino hemma längre, för nu har han sällskap (som sover väldigt mycket, men ändå!)...
Har varit dåliga på att ta bilder. Ska bli bättre. Lovar!

Inga kommentarer: